Geschiedenis – Periode Jenneke Zweers

In september 2016 ging onze dirigent, Ingrid de Goeij, met zwangerschapsverlof. Met behulp van Ingrid zijn we als koor op zoek gegaan naar een vervanger voor die periode. Dat werd Jenneke Zweers.

Na de bevalling van haar dochter Elin had Ingrid het gevoel dat zij zich niet volledig kon inzetten voor Living Water in combinatie met haar werk en jonge gezin.  Besloten werd dan ook dat zij zou stoppen als dirigent van Living Water. Tijdens de verlofperiode was al een goede band met Jenneke opgebouwd. Reden dan ook om met haar in gesprek te gaan om als dirigent met Living Water verder te gaan. De uitkomst hiervan was positief. Vanaf 1 januari 2017 is Jenneke Zweers de dirigent van Gospelgroep Living Water.

Vanaf eind juli 2018 is Jenneke gestopt met ons koor om met haar man een zee zeilreis te maken over de wereld. Onderweg zullen zij voor hun levensonderhoud muziek maken. Eerste bestemmingen van de reis zijn, Engeland, Frankrijk, Portugal en daarna via de windstroom naar de Caribische eilanden met hun zeilboot de “Tutti” (zie afbeelding) Meer informatie hierover is te vinden op hun website