Living water met Experiencing God (2)

Terug in de Gereformeerde Kerk. Na een aantal maanden in de Ichtus School te hebben gereperteerd is “Living Water” weer terug in de prachtig gerenoveerde Gereformeerde Kerk.

Op de vertrouwde plaats gaat de gospelgroep verder met de repetitie voor de musical Experiencing God. Verschillende liederen, verbindende teksten met de bijbehorende muziek plegen zo een flinke spreekwoordelijke aanslag op de zingende leden, dirigent en de mannen van de muziekinstallatie. Diverse muziekstijlen, ritme’s en teksten vragen de nodige aandacht en timing om zo duidelijk mogelijk de boodschap uit de dragen. Wanneer daar dan ook de bijbelse boodschap in verhaald mag worden geeft dat ook nog een bijzondere dimensie.

Woorden in gesproken en gezongen teksten waarin God tot ons spreekt door de Heilige Geest via de bijbel, gebed, omstandigheden en kerk.

Met nog een paar repetitie avonden voor de zomervakantie te gaan hoopt het koor dat de musical goed in de grondverf mag staan, zodat na de vakantie het aflakken kan beginnen.

Zoals al eerder aangegeven is zal deze musical uitgevoerd worden op 12 en 13 oktober.

Na de zomer vakantie zal zeker meer informatie komen met betrekking tot de plaats, aanvangstijden en kaartverkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *