Verslag kerstoptreden

Afgelopen zaterdag 21 dec.hebben we op uitnodiging van stichting gospelevenementen gezongen in de Geref. kerk aan de Jan van Arkelstraat in Genemuiden.

Dit zou in samenwerking zijn met Double G ,maar door omstandigheden waren ze genoodzaakt af te zeggen, wij wensen hen veel sterkte toe.
Gelukkig waren het duo Dick van Ommen en Jan Last op orgel en mondharmonica bereid om in te vallen en het werd een mooie en sfeervolle avond. Tijdens het eerste blok zongen we;

We lift our hands,
I heard the bells,
Holy,
Hark the Herald en
Una fiesta.

Een aantal nieuwe nummers, die met veel enthousiasme werden gezongen en ontvangen. Daarna werd het kerstevangelie voorgelezen uit Lucas 2 en een aantal nummers gespeeld door het duo Last en v Ommen oa ;

Midden in de winternacht,
Er ruist langs de wolken en
Jingle Bells.

Veel bezoekers zongen de bekende melodien zachtjes mee. Na de pauze zongen we; Ere zij God, Maar Hij kwam toch, Is er plaats en His Love., en er werd nog een mooi gedicht voorgelezen. Verder was er veel samenzang en de avond werd afgesloten met het Ere zij God.

a.s dinsdag verleent Living Water haar medewerking aan de kerstnachtdienst in Hijken. Ook dit beloofd weer een sfeervolle avond te worden.

[nggallery id=10 template=caption]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *