Het lijdensverhaal door de ogen van Bartiméus

Op 23 en 24 maart hebben wij als koor onze uitvoering van het Paasverhaal mogen laten zien. Het thema was: “Het lijdensverhaal door de ogen van Bartiméus”.
Na maanden van voorbereiden en door de hulp van vele vrijwilligers zijn het twee prachtige avonden geworden. Dankbaar kijken wij terug naar het verhaal wat werd verteld door Jaap Visscher als Bartiméus, die vertelde
over de lijdensweg van Jezus naar het kruis. Het verhaal werd visueel ondersteund door foto’s en filmpjes op de beamer maar vooral door de liederen die tussendoor gezongen werden. Living Water had de laatste maanden hard geoefend op nieuwe nummers. Zo brachten we “Juich Hosanna, Schouder aan schouder, Margaritha, Via Dolorosa, Yaweh en Pak maar mijn hand” als koor ten gehore. Ook werden er prachtige solo’s gezongen als: “Als jij maar naar me lacht, Onderweg en Als het leven soms pijn doet”. Hier hebben we gezien dat zelfs nummers uit de top 40 prima, soms wat aangepast, verwerkt kunnen worden in een oud verhaal wat in een eigentijds jasje is gestoken.  Jaap sprak over BFF….. een Best Friend Forever… het is van alle tijden om je af te vragen of een BFF een ware BFF is…

Foto’s