Samen Vieren

Samen VierenZaterdagavond 17 november 2018 hebben we met het mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart een uniek, energiek, gezamenlijk concert gegeven. Onder leiding van onze nieuwe, enthousiaste dirigent Richard Schoonhoven, begonnen wij ons repertoire met een nieuw Engelstalig nummer “All arise”. Een lied waarin opgeroepen wordt om op te staan voor de Enige wiens Liefde oneindig is en zelfs de dood overstijgt.

In een goed gevuld Hervormd Centrum in Genemuiden is dit concert het begin van een uitwisseling met het mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart. Gezamenlijk vieren we het 30-jarig bestaan van Living Water en het 65-jarig bestaan van Asaf.
Op vrijdag 5 april zal Asaf ons ontvangen in Dedemsvaart voor een gezamenlijk concert in het Kerkelijk Centrum “De Antenne” aldaar.

Asaf dat in totaal 81 mannelijke leden heeft, kwam met een dubbeldeks bus met in totaal 83 mensen vanuit Dedemsvaart naar Genemuiden. Zo’n 60 mannen zongen onder leiding van dirigent Peter Bos en muzikale begeleiding van organist Ronald IJmker, een gevarieerd programma met veel Nederlandse nummers en één Engelstalig nummer.

Voor dirigent Richard Schoonhoven was dit concert de eerste aftrap met ons koor Livingwater, nadat hij in september als dirigent bij ons begonnen is. We werden muzikaal begeleid door pianist Rik Jan Schilder.
We zongen een gevarieerd programma met 3 nieuwe Engelstalige nummers. We hebben deze avond 5 Engelstalige nummer gezongen en één Nederlandstalig nummer. Een mooie mix dus met het genre van Asaf.  Het was voor ons allemaal best heel spannend. Een nieuwe dirigent, live begeleiding van een pianist ….hoe gaat dit uitpakken.

De reacties uit het publiek waren zeer positief en als koor hebben we ook vol energie en plezier gezongen. We zijn dik tevreden en hebben heel veel zin om nog veel meer moois ten gehore te brengen.

De opkomst met in totaal zo’n 330 man was motiverend en inspirerend en gaf ons veel energie om gezamenlijk met Asaf de boodschap van het evangelie over te brengen.

Video van de dienst

Programma concert Samen Vieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *