Kerst rondum de kaerke in Oudleusen

Afgelopen zaterdag, 15 december mochten wij als koor meewerken aan “Kerst rondum de kaerke” in oud Leusen. Rondom de kerk waren gezellige kraampjes opgesteld en branden de vuurkorven sfeervol. De kerk was in en uit loopbaar voor belangstellenden. Als koor hebben wij eerst mogen genieten van een optreden van D-Vote, het andere koor van onze dirigent Richard Schoonhoven. Samen met D-Vote hebben wij, zonder generale repetitie het lied ‘All Arise’ ten gehore mogen brengen. Het klonk heerlijk, twee koren die vol enthousiasme dit prachtige lied mochten zingen. Na D- Vote mochten wij, na een snelle wissel van de koren op het podium  onze liederen ten gehore brengen.

We zongen ‘ Hark the Harald!’, ‘Christmas time’, ‘ Breath of heaven’ en ‘Awesome God’.

De liederen vertelden het verhaal over Glorie aan onze nieuw geboren Koning, maar ook het verhaal van Maria, hoe ze vraagt of God bij haar wil zijn.  Laat uiteindelijk de belletjes maar rinkelen, luid en hard, het is de tijd van kerst!