Geschiedenis – Periode Jan Bode

2021 – 2022

Jan Bode – The next chapter: Terug van bijna 10 jaar weggeweest is onze alom bekende dirigent Jan Bode.
We zijn blij dat hij besloten heeft de draad weer op te pakken bij Living Water, nadat hij inzag het koor te snel te hebben losgelaten.

Als koor gaan we opnieuw mooie momenten beleven met Jan en zullen we uitkijken naar de optredens die we met hem zullen hebben.

Tell_the_world_small

2003-2012

Jan Bode uit Tollebeek is per 1 januari 2003 onze dirigent geworden. Het roer werd omgegooid en een ander, veelzijdig repertoire werd aangedragen door Jan. Ook zijn we overgegaan van begeleiding door een combo naar muziektracks. Mede door het enthousiasme van dirigent en leden is Living Water uitgegroeid tot een groot gospelkoor.

Begin februari 2006 is de 3e CD per partij opgenomen in de studio van Face Sound in Lemmer. Op 25 maart 2006 is de CD getiteld “Tell the world” gepresenteerd in de d’ Overtoom te Genemuiden.

Coming_Home_small

Op 14 en 15 maart 2008 heeft Living Water haar 20 jarig jubileum gevierd door het geven van een tweetal concerten in de Gereformeerde kerk in Genemuiden, daar waar het ook allemaal ontstaan is. In totaal hebben zo’n 700 mensen een van de beide concerten bijgewoond. Het thema van deze avonden was ‘United Together’. Licht en geluid op deze avonden werdt verzorgt door Gospel Services uit Bant.

In November 2010 hebben we onze 4e CD opgenomen in de studio van Face sound te Lemmer. Deze is getiteld “Coming Home”. Het instrumentale deel is grotendeels gearrangeerd door Jaco Benckveld. Op 19 maart 2011 is de CD gepresenteerd in Verenigingsgebouw d’ Overtoom te Genemuiden, het licht en geluid op deze avond werd verzorgd door Face sound.

Het bestuur en het koor hoopt nog vele jaren het evangelie zingend uit te dragen in kerkdiensten, tijdens concerten en d.m.v. het maken van CD’s.

Door verschil van inzicht hebben we besloten toch weer afscheid van elkaar te hebben moeten nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *