“Vrijheid” – tentdienst 24 april

Wat hebben we vanmiddag genoten, van het zingen en ook het sámen zingen, van het bij elkaar mogen zijn in vrijheid, Vrijheid, het thema van vandaag. Een actueel thema, waarover ook spreker Jaap Visscher vertelde; als je het woord vrijheid hoort, haal je de informatie hierover dan uit de dikke van Dalen? Of kies je de woorden van Jezus, die in de bijbel staan beschreven? Jezus leidt tot eeuwige vrijheid!
Als hij terug komt is het een eeuwige Bevrijdingsdag! Wat een vreugde zal dat zijn.
Met Living Water mochten wij onder leiding van onze enthousiaste dirigent Jan Bode een aantal nieuwe nummers zingen, zoals bijvoorbeeld “Jeruzalem” , “Like a mighty river” en “King Jesus medley”. Een aantal oude nummers werden ook weer uit het archief gehaald, zoals bijvoorbeeld “Oceans”. De kinderen mochten muziek maken op het podium tijdens een Medley waarin met samenzang bekende nummers werden gezongen. Teveel om op te noemen maar wat een feest om dit samen weer te mogen en kunnen doen in vrijheid ter ere van Hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *