Optreden Eesveen 26 juni

Afgelopen zondag hebben we onze medewerking mogen verlenen aan de tentdienst in Eesveen. Wat was het een mooie dienst en wat hebben we heerlijk gezongen! Wat een mooie manier om zó ons steentje bij te dragen aan de verkondiging van het hoopvolle Evangelie.

Het thema van de dienst was: “Ik roek oe”! Spreker Jan van der Zee uit Aalten heeft ons aan de hand van 2 Korinthe 2 vers 14 en 15a duidelijk gemaakt dat ook wij de “geur” van God moeten verspreiden in onze omgeving.

We hebben onder begeleiding van onze dirigent Jan Bode en muzikale begeleiding van Rik Jan Schilder een paar mooie liederen gezongen, zoals “Oceans”, “Hij is Koning en Heer” (naar psalm 84), “Is He worthy”.

Rik Jan Schilder

We kijken terug op een mooie dienst en een fijn optreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *